Misjonsstevne i Trysil

En liten delegasjon fra menigheten har vært på tur til Trysil på misjonsstevne på Filadelfia. Der traff vi bl.a. Paraguaymisjonærfamilen Bølum Kjørstad som vi støtter. De hadde ikke anledning til å komme til Røros denne gangen, så da reiste vi til Trysil for å treffe dem i stedet. Og for noen var gjensynsgleden spesielt stor…

   

Rast ved Engeren, speilblank i morgensola.                    Stor gjensynsglede da Samuel og Jeremia Kjørstad traff                                                                                                    igjen eks-volontøren sin etter nesten 2 måneder.

  

Menighetsleder Kerstin synger med noen av barna.      Toril Skjeggestad viste bilder og fortalte engasjert og                                                                                                       inspirerende om arbeidet i Kenya gjennom mange år.

Samuel og Jermia sang på spansk, akkompagnert av far, Thomas Bølum Kjørstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>