Julehilsen fra Sør-Afrika

Kjære  venner i menighetene                                               

En hjertelig takk til for den gode støttepartner dere er.

Søndag 3.Des hadde vi dåp, døpte 6 fra Ahrens og 5 fra Eshane

Det var mange flere som deltok på dåpsundervisningen de siste to ukene, men noen måtte jobbe. Og noen må få ordnet registrering av ekteskapet sitt, vi kan ikke døpe samboere. Hadde jo først gode møter på hvert sted. Og så dro de 11 dåpskandidatene og 20 «vitner» til Shalom som er en stor kvit menighet. De hadde dåp tidlig på dagen idag, for de har møte kl 9, Vi starter  jo møtene kl. 10 og hadde  2-3 mil å kjøre etter møtet for å komme til Shalom, så alt var klart for oss da vi ankom. Nkululeko og Blessing døpte, og de som ble døpt var så lykkelige.

Vi har ei fin tid i alle menighetene. Søndag 26.November ble mange frelst på Ahrens. På Mpalaza vokser det smått om senn. Nå  venter vi på svar fra 2 karer om når de kan begynne å bygge for oss. Det er ikke enkelt å bare låne et skolehus hvor nøkkelen holdes av noen som ikke ønsker de kristne der. Vi er iblant ute, og det er altfor væravhengig.

Hos Lennart på Efaye vokser det raskt. De hadde dåp torsd 7. Dec. Døpte 8.

Hos Ernest går det veldig fint.

Barne og ungdomsarbeidet gir også gode frukter. Nå er det sommerferie, dermed ikke skoleevangelisering, men tett program med møter og samlinger for barn og ungdommer. Og litt kursing for medarbeidere både omsorgsarbeidere og diverse menighetsgreiner.

Hadde fine barnehageavlutninger sist torsd og nå mandag.

Ønsker dere ei velsignet Julehøytid og nåde over 2018.

 8.Desember 2017

Kjærlig hilsen Elin

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>