Takk fra Hogar Norma

Kjære venner i Røros Pinsemenighet.

Først vil jeg på vegne av oss 5 – Aina, Hanne, Morgan, Lars og meg (Rigmor) takke for at vi fikk anledning til å besøke Røros og delta på formiddagsmøtet i menigheten søndag 28. oktober. Det var så hyggelig for oss å få hilse på vennene som i så mange år har støttet arbeidet Hogar Norma.

En ekstra takk til Gunvor som tok imot oss med deilig mat, kaffe og kaker og ikke minst hyggelig prat og mimring om tiden vi hadde sammen i Paraguay. Vi fikk også vårt første møte med årets snø og en frisk liten snøstorm, og kunne reise hjemover med takknemlighet etter et velsignet møte og en hyggelig kaffestund sammen med vennene i menigheten.

Jeg vil også takk for gaven vi har mottatt nå i november på kr. 2.000,-. Vi er så takknemlige for at dere så trofast har støttet arbeidet på Hogar Norma gjennom mange år.

Sender en ekstra hilsen til Tordis, Hans og Agna.

Vi ønsker alle en riktig  og velsignet God Jul.

Vennlig hilsen på vegne av arbeidsgruppa for Hogar Norma

Rigmor Overhalden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>