Vi skal bli utsendermenighet for ny Sør-Afrikamisjonær!

Hvis alt går etter planen, blir vi utsendermenighet for Linn-Charlotte Jamt som misjonær i Greytown, Sør-Afrika fra sommeren 2020.Vi har i en årrekke støttet Elin Nordby og hennes arbeid i dette området. Linn-Charlotte skal arbeide sammen med Elin så lenge hun har helse til å stå i tjeneste der, så hun vil få god opplæring og innføring i arbeidet og forholdene. Linn-Charlotte har allerede vært i Greytown flere ganger og hjulpet til og sett forholdene på nært hold.

Linn-Charlotte forteller:
Jeg har nå vært i Sør Afrika hos Elin 4 ganger og mitt hjerte har blitt lagt igjen der nede. Jeg opplever at Jesus kaller meg dit for å hjelpe til i Elins arbeid. For 5 år tilbake hadde jeg ikke tenkt tanken, jeg var og er opptatt med at barn og unge i Nord Østerdalen skal få høre om Jesus. Alle vi som tror og følger Jesus er hans hender og føtter der vi er. Og han har en plan for oss alle, og vi kan hvile i hans plan og se døre åpnes og lukkes. Etter andre besøk til Sør-Afrika la han det på mitt hjerte, og igjennom bønn over en lengre periode har jeg nå i høst fortalt at jeg opplever at han kaller meg dit. Ikke fordi jeg kan gjøre noe, men jeg har en Far som kan utrette mye. og jeg skal få bringe det glade budskap om at Jesus kan sette fri, forløse og frelse.
Jeg er så takknemlig for at dere åpnet døren og vil være min utsendermenighet. Jeg takker for tilliten og gleder meg over veien videre.
Elin har bygget opp flere menigheter, og i menighetene er det også barnehage og leksehjelp. Jeg vil gå inn i hennes virksomhet og hjelpe henne videre med dette og møte og hjelpe nye. Nøden er stor både for det fysiske og pyskiske med barn som opplever å bli forlatt, voldtattt og er på åndelig leiting. De jobber derfor på alle områder, med å gi dem mat, trygghet og Guds ord.
Har dere anledning så ta meg gjerne med i deres bønner. Tiden framover nå vil gå med til å skaffe støttemenigheter og jeg har et perspektiv på å reise ut sommeren 2020.

Vi ser fram til å følge deg, Linn-Charlotte, og det er med glede og stolthet vi har påtatt oss å være utsendermenighet for deg. Vi ønsker deg Guds rike velsignelse både i forberedelser og tjeneste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>