Storm ødela kirken i Itaymi..

  1. mai 2019 / pastor Ignacio Gimenez
Vi har fått brev fra pastor Ignacio Gimenez hvor han forteller at en sterk storm med mye regn rev overende den lille kirken i indianerkolonien Itaymi den 8. mai om kvelden. Veggene lå spredt omkring, og deler av taket lå 100 meter borte. Også mange av hyttene i området ble ødelagt.
Det har vært mye storm og regn i Paraguay i det siste, så mange byer står under vann. Også elven Pai’ry ved inngangen til indianerkolonien har steget mye, og flommer utover sine bredder. Heldigvis så ligger bebygelsen ganske høyt over elven, så vannet når ikke dit.Slik ser det ut nå:   

Flere bilder og mer om situasjonen finner du her: http://www.pymisjon.com/Guarani/2019-Itaymi%20-%20storm.htm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>