Og det ble lys!

Betel, Narbuvoll

For noen år siden ble bedehuset i Tufsingdalen solgt og vi fikk lyskorset som hang på veggen der i gave fra Tufsingdalen Normisjon. Det lyste flott opp på veggen på Betel i flere år, men så takket lysrøra for seg og det ble helt mørkt. Korset var jo ganske gammelt og det viste seg vanskelig å finne nye rør. Dermed ble det hengende i mørke ganske lenge. Da været også ødela dekselet, så det hele nokså trist ut. Men nå har vår egen Reodor Felgen, Christer Dirfeldt, tatt affære. Han har reparert og restaurert korset så det ser flunkende nytt ut og satt inn LED-lys, så nå lyser korset klart og fint på huset i skogen. Tusen takk, Christer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>