Julehilsen fra Sør-Afrika

JULEHILSEN  TIL MENIGHETER OG ANDRE VENNER

10.Des 2019 = Året er snart omme. Jeg vil få takke dere alle så inderlig for forbønn ,  fast støtte og ekstra gaver i 2019. Vi fryder oss over å få vinne mennesker for Himmelen og å få hjelpe de som sliter. Dette er dere med og virkeliggør. Gud velsigne dere alle.

Vi hadde teltmøter på Ahrens sist uke, 1 km fra kirka. Oupa står i bresjen for teltkampanjene. Det regna mye, men teltet var stappfullt hver kveld. Og våre folk møtte opp i kirka hver morgen fra 7 til 10 og ba for møtene, og i teltet 2 timer før hvert møte. Så de jubla over resultatene, mange ,mange som ble frelst. Søndag formiddag var det mange nye i kirka.

På Eshane hadde vi teltmøter for 3 uker siden, med svært gode resultater. Jeg selv har faktisk ikke vært på et eneste teltmøte, det er så mange og dyktige medarbeidere. Ernest har også vært mye med. Jeg  bare organiserer de mange som er i aksjon og sørger for transport osv. Jeg fryder meg hver kveld ungdommene mine kommer hjem med de gode rapportene.

Vi skal prøve å kombinere disse to nyfrelst-gruppene , for å rekke å undervise dem om det nye livet de har starta. Det er særlig min oppgave. Og jeg elsker det. Har starta undervisning for de nye på Mpalaza, for der har det også kommet mange nye i det siste. Deriblant noen menn og det er sensasjonelt. For menn regnes som svake hvis de bærer en bibel eller går på møte i ei kirke. Men  på Ahrens har vi nå 8-10 voksne menn i menigheten. De hadde en langdag sammen sist lørdag, hvor de oppmuntres til å vinne andre og å ta seg godt av familiene sine.

Linn Charlotte dro hjem 25.Nov etter 5 uker med svært aktiv innsats. Vi er så takknemlige til Gud for henne. Hun er en enorm hjelp i arbeidet . Vi ber om at visum snart må være på plass så hun kan få ro til å virke og til å lære, når hun kommer tilbake 15.Januar.  Både jeg, folket og medarbeiderne savner henne.
Huset hennes kom langt mens hun var her. Så deretter har jeg vært i sving med å følge opp maler,elektriker og en til å legge himling (m/ isolasjon  !!!!) det er det svigersønn til Hans og Mirjam som skal gjøre. Vi mangler fortsatt han som skal sette på buglar(gitter) for vindu og dør. Og jeg må få tak i Robby igjen, det mangler litt småtteri inne og noe maling ute og takrenner.

Imorgen  11.Des har vi mor/datter –dag på Ahrens , for jentene og kvinnene på Ahrens og Mpalaza. Det regner mye for tida, vi er veldig glad for det, men det gjør det litt vanskelig for endel av kjøringa.
Ellers forbereder vi for julefestene i de 3 menighetene og hjemme. Vi skal blant annet ha 7 store jenter fra Mpalaza her,hele juleuka.De er i et veldig utsatt miljø. Og Fisane-fam og flere andre trengende.
Jentene mine og Oupa hjalp Ernest med hans store  sangfest søndag. Da tar han ei pause med bar ne og ungd-arb. Han står på veldig hardt og har få medarb, så han er nødt til å ta det litt roligere nå i sommerferien.

Simphiwe (en av mine første gutter) er arbeidsledig og hjelper meg enormt med alt praktisk og mye kjøring. Falakhe har jo gjort alt slik og var dessuten en dyktig barnearbeider, forkynner og musiker. Men han falt i synd og er ute av tjenesten for en tid. Vi ber om at han må ta imot Guds nåde og tilgivelse og komme rett med livet sitt igjen.

Den første uka i Desember ble en spesiell uke for meg. Jeg hadde jo ikke tenkt å bry meg om at jeg ble 70 år den 1.Des.
Men Mette fra Lillehammer kom helt overraskende, i «sammensvergelse « med Dumisile og Linn-Charlotte og mange flere. Det var rørende og koselig. Det ble dessuten vakkert overraskelses-selskap her etter møtet søndag, med alle mine og Dumisile sine og noen av pastorene. Og så lørdag 7, overraskelsesfest på barnemøtet på Eshane . En stor festdag for 140 små og store. Med god servering, taler, zuludance og sang.

Mette ble her en drug uke og fikk vært med oss på litt av hvert, både dyrereservoar med 37 store unger fra Mpalaza og møter på alle plassene.
Så igjen hjertlig takk og GOD JUL til dere alle.
Elin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>