Greytown mars 2020

Kjære støttemenighet <3
Her kommer en liten oppdatert hilsen fra Greytown.
Tenk nå har jeg vært her i 2 mnd, det har gått fort!

Den siste mnd har jeg vært alene da Elin har vært i Norge og fått nyte kulde og snø ! Og hun kom nå tilbake 11.mars – så glad for at hun kom fram før korona situasjonen ville hindret henne. Godt å ha henne her igjen.
Nå begynner vi å merke korona situasjonen her også. Fra idag er alle skoler og universitet stengt, det er også restriksjoner på samlinger, må ikke overskride 100. Dette er en utfordring for oss, som ofte har mye over 100 på samlingene. Vi vil ha ledermøte for å drøfte situasjonen framover. Arbeidet skal ikke stoppe opp, men vi må endre opplegget.

15.februar var det 75 jenter samlet her hos meg. Vi inviterte jenter fra de
3 menighetene våre. Fra 6. klasse og oppover på «valentines day -Kjærlighetens dag» med fokus på at vi alle er elsket, og alltid vil være
elsket av Jesus. Vi koste oss med mat, lek og «bønneposter» hvor de kunne se, smake og lytte til at vi er elsket av Jesus. Vi viste også film, men med 35 ++ grader, ble det litt inn og ut for å få luft!

Skoleteamet vårt reiser rundt og besøker skoler med sang og forkynnelse. Vi ønsker i 2020 å ha faste skolebesøk på 20 skoler. Flere av disse skolene er ungdomsskoler. Skolene sliter med vold og uro og lærerne er derfor veldig åpne og tilkaller oss. Med Guds kraft kan forandring skje på skolene slik at ungdommene og lærerne får møte Jesus! Det er dette som ligger på hjertet til de som er med i skoleteamet.
I barnehagen på Ahrens har vi tatt i bruk sandkasse og fått bygd et lite tak slik at barna kan få leke i skyggen. En dag var barnehagen på utflukt hit til meg!

Jeg har kommet meg i orden i mitt nye hjem og er veldig takknemlig, og opplever Guds velsignelse over å få bo her ! Det er en ny livssituasjon og bli «tenåringstante/mamma» her i Greytown. Jeg lærer hver dag noe nytt og kjenner på min avhengighet av Jesus !
Jeg ønsker og hilse dere med Hebr. 1:10 -12 «Og du Herre, la i begynnelsen jordens grunnvoll, og himlene er dine henders verk. De skal gå til grunne, men du forblir. De skal alle eldes som et klesplagg, som en kappe skal du rulle dem sammen, som et klesplagg skal de skiftes. Men du er den samme, og dine år tar aldri slutt.»
Det er godt å minne hverandre om at Herren er den samme, uansett hvilken situasjon vi står i, så er han nær og er vår hjelper. Slik han var når han gikk her på jorden, slik er han også i dag. Han gir styrke, setter oss fri og forsoner ! Amen

Vi ber for dere !
Tusen takk for all forbønn og støtte! Må Gud velsigne dere rikelig tilbake.
Varme hilsener fra Linn Charlotte, og Elin hilser så mye

I etterkant har vi fått følgende bekymring og ønske om forbønn fra Linn-Charlotte:
Vi har fått beskjed om at det er en smittet og innlagt på sykehuset på Eshane, der vi har den ene menigheten. Det vi ser som en utfordring nå, er alle de barna som ikke er på skolen der de pleide å få et måltid om dagen. Hvis vi heller ikke kan ha leksehjelp hvor de også får et måltid, blir det lite mat, så nå må vi tenke ut nye måter å hjelpe dem på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>