Julehilsen fra Lars Blystad/ Mosambik

JULEHILSEN 2020 og MISJONSRAPPORT
KJÆRE VENNER
Tusen takk for alle forbønner og støtte i denne perioden. Det har vært en spesiell tid med corona-pandemien. Alle våre planlagte bibelskoleseminarer i Mosambik ble avlyst. Likeså måtte 25-års Jubileet 4. november for GATEBARNSENTERET i Maputo utsettes. Vi fikk mange nødmeldinger fra Mosambik om hjelp da mange har mistet sitt arbeide og de får ikke noen støtte i fra staten. Siden mars har vi sendt ut kr. 122.000 til mathjelp for fattige enker og barn i menighetene. Hjertelig takk for alle trofaste bidrag som har reddet liv, tilsammen er det ca 740 som får mathjelp.

Misjonsbilen har vært i aktivitet, den har kjørt ut mat til de fattige, og Nytestamenter til skoler, sykehus og fengsler, til sammen har 94.000 NT har blitt delt ut fram til mars da skolene ble stengt på grunn av corona-pandemien. Testamentene har vi fått donert av GIDEON. Da vi ikke kan reise ut nå, så sender vi ut driftspenger til misjonsbilen slik at pastor George og medarbeidere kan besøke menigheter i de to nærmeste provinsene. De var nylig i Inhambane provinsen 500 km nordover, og hadde bibelseminar for menighetsledere, og hadde også med mathjelp til de fattige.
Dessverre får vi triste nyheter fra den nordligste provinsen at ca 2.000 kristne er drept av islamistene og ca. 500.000 er drevet på flukt sørover. Menigheten i provins hovedstaden Pemba har tatt i mot et stort antall flyktninger. Vi ber om fred og forsoning!

STOR FAMILEBEGIVENHET
Den 2. desember ble vårt første oldebarn født, en kjekk liten gutt som har fått navnet Luka. Det er vårt eldste barnebarn Amanda og hennes mann Julian som er blitt lykkelige foreldre, og vi lykkelige oldeforeldre. Det tar nok litt tid før vi forstår denne utrolige fine tittel. Så snart det blir mulig planlegger vi en tur til Trondheim for å hilse på Luka. Ellers har vi mye besøk av barnebarna i Tønsberg, og Fredvår har kjørt og hentet til og fra
skolen hver dag for at de skal unngå evt smitte på bussen. Vi har også 14 års-dagen for flyttingen til Tønsberg nå i disse dager, og vi trives fortsatt meget godt her.

Ja, vi står overfor mange nye og store utfordringer i året som kommer. Tiden er kort, høsten er stor og Jesus kommer snart! Takk for all trofast forbønn og støtte til arbeidet !
ØNSKER DERE ALLE EN GOD JUL OG ET VELSIGNET NYTT ÅR !!
Med Velsignet Hilsen fra Lars & Fredvår

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>