Lys i tunnelen

Fra kommende uke (23.2.21) tillates det igjen å samles til gudstjeneste også for oss som ikke har fastmonterte seter. Avstand poengteres likevel sterkere enn noen gang og vi skal ikke samle mennesker fra flere kommuner. Vi vurderer at samhandlingen mellom osinger og rørosinger er såpass utstrakt ved skole- og arbeidspendling, handling mm at det nok er innafor. Når det gjelder å invitere forkynnere fra andre kommuner, bør vi deriomot være forsiktige. Det betyr at vi først og fremst vil være henvist til å bruke egne forkynnerkrefter den første tida. Vi håper likevel at verdien av fellesskapet er det viktigste.
Regelverket skal evalueres før påske, så vi vet ikke hvor langvarig åpningen blir, men vi forsøker å sette opp et program, så følg med i kalenderen og evt på vår Facebook-side.

Søndag 28. februar var det i utgangspunktet ikke satt opp gudstjeneste pga vinterferie (overlapp mellom ferie på Røros og Os) og de mest sentrale i gjennomføringa er bortreist og rekker ikke planlegge. Derfor blir første gudstjeneste SØNDAG 7. MARS KL 1100, så får vi ta det videre derfra. Det lønner seg åpenbart å nytte sjansen, siden vi veit lite om framtida.
Du er hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>