Mosambik april 2021

KJÆRE VENNER

Først en stor takk for støtte og forbønn i denne vanskelige perioden! 
Vi har mottatt flere rapporter og takkebrev fra arbeidet for enker, fattige familier og foreldreløse barn i menighetene i Maputo og Chimoio i Mosambik. Pastor George i Maputo sendte en video-snutt av en eldre mann som er arbeidsløs og har ingen  trygd og han gråt av glede og takknemlighet for matgaven de fikk, og takket for  den kjærligheten norske venner viser. Det er flere som dør av sult enn av Corona-19 der. Pastor George sier at de har gitt mat til ca 300 fattige i menighetene der hver uke, og i Chimoio  sier pastor Madeira at de hjelper ca 100 enker og foreldreløse barn på det nye sentret som vi besøkte høsten 2019.                                                                                                 
Fra mars-2020 har vi sendt ut hver mnd kr. 12.000, og det blir til sammen 160.000 inkl diesel til misjonsbilen.
Videre sier Madeira at de også måtte reparere takene på to hus for de foreldreløse barna. Takene ble ødelagt av syklonen som herjet i begynnelsen av nyåret. Pastor George har også reist med misjonsbilen til de to nærmeste provinsene med mathjelp til de fattige i menighetene der.  De takker alle Gud og dere for hjelpen i denne store krisen.
Nå ber de også om forbønn for den nordligste provinsen CABO DELOGADO som har oppplevd fryktelige angrep av islamister. 2600 er drept og 700.000 er flyktet sørover. Kirker og de kristne er spesielt utsatt og de har måtte flykte til provinshovedstaden Pemba. Vi ber og planlegger å fortsette bibelskole-seminarer til høsten i Mosambik og Malawi. Vaksinasjon starter i mai-juni i disse landene.

Ja, husk dette i dine forbønner !! TUSEN TAKK !
JESUS sa i Matt 25;40, «Alt dere gjorde mot en av disse mine minste brødre, det gjorde dere mot meg.»

VÅKN OPP !!
Det var natten til den 4. februar i 2020 at jeg våknet av dette ropet. Dette var bare noen uker før CORONA-epedemien kom innover landet vårt. Fra mars i fjor har dette vært i nyhetene hver dag. Er det også en åndelig dimensjon som ikke blir nevnt i massemedia? Ja, jeg tror det, spesielt når jeg leser vers i Bibelen som nevner dette med å være åndelig våken. Nå skal ikke jeg holde noen bibeltime her, men vil bare skrive ned noen bibelsteder som kan være av interesse, les Mat. 25;6-7, Rom. 13;11, Åp. 3;14-22 (ofte tolket til å være endetids-kristne), les også 2.Krøn.bok 7;13+14

ØNSKER DERE ALLE FORTSATT EN VELSIGNET VÅR-TID PÅ ALLE MÅTER!
TAKK FOR ALL STØTTE OG FORBØNN I DETTE VIKTIGE ARBEIDET I GUDS VINGÅRD !!

PS. En kort melding til dere som også støtter vårt arbeide med Barnas Håp i Malawi: Vi har ansatt en barne-evangelist som besøker alle de 500 barna i 60 hjem som vi hjelper. Det kommer en rapport fra styret med mange gode nyheter til dere.

VELSIGNET HILSEN FRA DERES MEDARBEIDER
Lars Blystad
lars@blystad.org
Misjonskto. 1600.42.60531

                      

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>