Hogar Norma mars 2022

Info Hogar Norma – mars 2022
Kjære alle venner og støttespillere av Hogar Norma!
Vi hilser dere med dette verset fra Bibelen: «Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har
dere gjort mot meg.»
Vi hadde en rolig og fin juletid hvor vi fikk kose oss med gaver og ekstra god mat. Så startet 2022 med
nyhetene om at omikron også hadde kommet hit til landet, og på nytt var det i gang med smittevernsrutiner. I januar fikk vi likevel til en utflukt med hele Hogar Norma–familien. Det ble den fineste opplevelsen hittil i år. Vi leide et sommersted for en hel dag, og alt ble planlagt nøye slik at vi kunne tilbringe hele dagen der med bading i basseng, rekreasjon i fin natur, deilig mat og hvile. Vi ble der helt til kvelden og kom hjem, trette, men veldig lykkelige og fornøyde. Vi vil takke gjennom dette brevet, for det er gjennom den hjelpen vi får fra dere at vi var vi er i stand til å organisere slike turer som gir beboerne våre så mye glede. Vi håper å få til en tur til før sommeren er over.

Et av målene dette året er å bedre livskvaliteten, både fysisk og mentalt, til både beboerne og de ansatte. Et prosjekt er satt i gang i samarbeid med Lourdes Førland og fysioterapeuten Ercilio. Det går bla. ut på daglige bevegelsesaktiviteter og fysioterapi. I juni venter vi på besøk av familien Førland som vil komme og hjelpe oss både med praktiske oppgaver og sette nye mål for arbeidet. Dette ser vi fram til med store forventninger.

Dette nyåret har vi hatt ekstreme høye temperaturer her i flere uker. Dette førte til høy belastning på viftene og luftavkjølingsanlegget som vi måtte koste en del på. Disse er gamle og fungerer dårlig, og vårt ønske er å kunne bytte til nye vifter og air condition-anlegg som er mindre kostbare i drift. Her er det jo varmt det meste av året og beboerne lider i den intense varmen som kan gå opp til oppunder 40 grader i skyggen med ekstrem fuktighet.

I alt merker vi at Gud har omsorg for oss gjennom menneskene rundt oss som bryr seg om oss. Vi mangler aldri det daglige brød. Vi er veldig klar over at det er faddere, støttespillere, menigheter og venner som gjør dette mulig, og for dette er vi dypt takknemlige. Vi takker alltid for dere alle i våre andaktsstunder. Vi ønsker dere alle en bedre tid framover. Heldigvis går smitten ned, og viruset gir lettere symptomer med vaksinasjon. Denne måneden får alle her på hjemmet sin tredje dose.

En stor klem fra alle oss på Hogar Norma som setter utrolig stor pris på dere.
HOGAR NORMA:
https://www.facebook.com/HogarNorma/
Kontonummeret for Hogar Norma er 7104.20.22688
Vippsnummer er 81743

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>