Julehilsen fra Mosambik

JULEHILSEN 2017 og MISJONSRAPPORT HØST-VINTER 2017

KJÆRE MISJONSVENNER

Tusen takk for alle forbønner og støtte i denne siste perioden. Vi har fått mange fine oppmuntrende rapporter fra feltene hvor vi arbeider, og her kommer noen:

4.000 ELEVER HAR TATT I MOT JESUS.

Fikk rapport fra vårt skoleteam i Mosambik nylig, og de har besøkt 25 skoler og vist Jesus-filmen og delt ut 25.000 NT (gave fra Gideon). Mye å takke for at det er 4.000 elever som har tatt i mot frelsen.  Med dine gaver har det vært mulig å underholde dette arbeidet og driften av misjonsbilen.

BIBELSEMINARER I MALAWI OG MOSAMBIK

Da jeg fikk et allergiproblem med utslett, måtte jeg avlyse min reise ut. Men jeg kontaktet mine trofaste medarbeidere og de tok ansvaret for bibelseminarene  og undervisningen.
Det er et tyvetalls nye menigheter i sørlige Malawi og 22 nye i nordlige Mosambik. Lederene  der har ikke noen bibelskole, derfor er det viktig at vi har disse bibelseminarene periodevis hvert år.
I LED-konferansen i  hovedstaden Maputo i slutten av november, deltok delegater fra alle provinsene og fra Malawi og andre land. I forkant av konferansen var det bibelseminar. Vi planlegger et nytt bibelseminar for alle ledere i de 6 nordlige provinsene  i mars-18.

MODUL-BIBELSKOLE

Nå forbereder vi også en såkalt Modul-Bibelskole for nordlige Mosambik, og dette blir et fleksibelt opplegg hvor alle nye menighetsledere kan delta uten mye fravær fra hjemmet og menigheten. Disse menighetene ligger i distrikter med mange muslimer.

BIBEL-LEIR FOR DE FORELDRELØSE BARNA i MALAWI

Det er full planlegging i gang nå for denne bibel-leiren i romjula. Pinsekirken Betania i Tønsberg har sponset denne leiren. Den blir til stor hjelp for de store barna med mye bibelundervisning, sang og god mat for alle. (Det er Barnas Håp som har det daglige ansvaret for å hjelpe barna med mat, skolegang, hus.)

FORELDRELØSE BARN I PALMEIRA – MOSAMBIK

Vi støtter fortsatt disse barna med mat, skolegang og klær. Det er pastor George og det lokale pastorparet som koordinerer dette arbeidet. Vi besøker denne menigheten regelmessig, og det har også blitt bygget opp en ny kirke der, ca. 70 km nord for Maputo.

                                     ………………………………………………………..

Ja, vi står overfor mange nye og store utfordringer i året som kommer. Tiden er kort, høsten er stor og Jesus kommer snart!  Takk for all trofast forbønn og støtte til arbeidet.

Vi sender ut en regnskapsoversikt til alle givere på nyåret.

ØNSKER DERE ALLE EN GOD JUL OG ET VELSIGNET NYTT ÅR !!

                       Med velsignet hilsen  Lars & Fredvår

lars@blystad.org

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>