Misjonsstevnet ble en festdag!

Søndag 2. juni 2019 hadde vi gleden av å invitere våre nabomenigheter på Tynset og i Alvdal til det tradisjonelle misjonsstevnet. Siden vi er så heldige at vi skal få sende ut Linn-Charlotte Jamt (se tidligere innlegg) som misjonær til Sør-Afrika og hun er godt kjent i alle tre menigheter, var det naturlig at hun ble dagens hovedtaler. Den rollen fylte hun med glans og det er så flott å merke hvilket hjerte hun har for Sør-Afrika, menneskene der og å få dele Jesus med dem.

   

de drøyt 50 frammøtte fikk også hilsener og sang fra Paraguay og fra Kongo, og rundt bordene ble det tolket til både spansk, swahili og tigrinya. I pausen gikk praten livlig over både middag, kaffe og kaker. En verdifull dag i en god tradisjon. Takk til alle som deltok og spesielt til alle som bidro på en eller annen måte.

   

Linn-Charlotte forkynte og fortalte fra Sør-Afrika.

Gunvor har besøk datter og svigersønn fra Paraguay, her synger de sammen med Henny Marie som også er tidligere Paraguay-misjonær.

    

Jeanette fra Kongo sang O store gud på swahili – gripende vakkert. Hun startet med å fortelle kort om seg selv og familien, tolket på sparket fra swahili av allrounder og «potet» Lars Gustav Moldstad (som også bidro på piano i første møte og innledet det andre).

Vi er takknemlige for en nydelig dag i Guds hus!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>