Brenner du for å gi evangeliet til barn og unge?

Vi ønsker så gjerne å satse på barnefamilier og ungdom i menigheten, men pr i dag mangler vi de menneskene som kan legge en ekstra innsats i dette. Derfor er vi på jakt etter deg (eller dere som vil dele på oppgavene) som ønsker å arbeide med ungdom og barnefamilier i en liten, men viktig menighet. Vi lønner i inntil 50% etter PFFs satser etter hvor mange oppgaver du ønsker å påta deg. Her er vi fleksible, siden vi ser at det ikke er sikkert vi finner én person som passer til begge disse områdene.

Noen stikkord:
Røros Bergstad er en vakker, liten by på fjellet. Vi har snøsikre vintre, vakre høstdager og et svært tilgjengelig turterreng rett utafor stuedøra. Røros har i mange år blitt kåra til Norges beste kulturkommune og har tilbud for en hver smak gjennom hele året. Så om du er det minste interessert i natur eller kultur, vil du ikke bli skuffa. Røros er også kjent for sine trivelige gater, kafeer, gallerier og håndverksbutikker, vi har idrettshall, klatrevegg og godt kulturhus.

Røros Pinsemenighet nærmer seg 90 år med stormskritt – det er vi stolte av. Det vi er enda mer stolte av, er at vi nå har tre fine småbarnsfamilier (som alle har venner med barn utenfor menigheten). Det eneste skåret i gleden er at vi ikke har kapasitet til å gi dem et tilbud som gjør at barna (og dermed hele familien) kan trives i menigheten, og kanskje ønske å ta med seg flere til et fellesskap. Dette ønsker vi å gjøre noe med, og det er her du kommer inn. Siden barna er små ser vi mer for oss et familie-opplegg enn et direkte barne-opplegg. Dessuten ønsker vi oss jevnlige familiemøter av god kvalitet. Vi har familiemøter av og til nå også, men disse tror vi at vi kan løfte til nøye høyder ved din hjelp.
Vi har arrangert HalloVenn siden 2011, bare med to års pandemi-pause nå. Der har vi et godt samarbeid med et familiekor i nabokommunen og ser for oss at du kan bli en god forsterkning der. HalloVenn er veldig gøy!

De siste 14-15 åra har vi hatt en ungdomsklubb i funksjon, men de siste årene har denne blitt drevet som et litt halvhjerta venstrehåndsarbeid, og det fortjener ikke ungdommene! De fortjener ledere som er tett på; som leder, som forstår, lytter, underviser og inspirerer – og som er glad i dem. Vi tar en time-out fra nyttår som vi håper at ikke skal vare for lenge, både fordi vi føler at det fungerer for dårlig slik det er i dag og fordi du skal få frihet til å starte et opplegg du opplever at kan fungere uten å være bundet av våre gamle vaner.
Vi har også jobba en del med å finne møtepunkter mellom ungdom og resten av menigheten, med varierende suksess, men vi håper å kunne ta opp igjen det i en eller annen form.

Her er det altså nok å ta tak i, men vi er fleksible om du brenner mer for den ene eller andre oppgaven, eller ønsker å dele dette med noen. Vårt budsjett stopper på 50% stilling, men det skal være mulig å skaffe seg en deltidsjobb på Røros i service, handel eller helse f.eks. Vi stiller ingen krav til alder, men ønsker at du er både ung og voksen i hodet og hjertet.
Du må selvsagt være innforstått med hva det vil si å arbeide i en evangelisk menighet og ha et engasjement for å formidle evangeliet til barn og unge, men du trenger ikke ha bakgrunn fra Pinsebevegelsen. Vi legger større vekt på om du er egnet for oppgavene. Du vil arbeide tett sammen med pastor og ledelse, men du skal føle deg fri til å utforme egen arbeidsdag.
Alle som arbeider med barn og unge i Pinsebevegelsen må levere politiattest.

Har du lyst til å stå sammen med oss i å bygge menighet på Røros? Brenner du for å gi evangeliet videre til barn og unge? Ta kontakt!
Pastor: Cathrine Lie Engåvoll, 48263241
post@rorospinse.no
Facebook/Messenger: Røros Pinsemenighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>