Restriksjoner og avlysninger

Så står vi igjen i en situasjon med store smittetall og usikkerhet rundt Onikrom som igjen har ført til sterke begrensninger i hvordan vi kan samles. Disse bør være kjent for de fleste, så vi tar ikke dem her.
Vi hadde planlagte gudstjenester de neste to søndagene som vi gleda oss til, men med disse restriksjonene ville de ikke bli sånn som vi ønska. Det er f.eks ikke tema å få seks barn fra 1-3 år til å sitte stille på anvist plass i det som skulle være familiemøte. Disse kommer også fra tre forskjellige familier og tre forskjellige barnehager. I tillegg ser vi at både kirkelige og kulturelle arrangementer avlyses rundt oss og vi ønsker å være med og ta dette ansvaret.

Konsekvensen av alt dette er at vi har avlyst gudstjenestene de neste fire ukene (som disse restriksjonene gjelder for). Så får vi se hvordan det blir da. Vi har et program for januar og februar som vi kan gå inn i så snart det blir lettelser i smittevernsreglene.

Så er vi takknemlige for at vi så vidt rakk å ha besøk av Sør-Afrikamisjonær Elin Nordby sist søndag. Det var flere som hadde sykdomsforfall, men vi hadde ei fin samling. Om du ikke fikk vært der, kan du fortsatt vippse eller betale over bank et beløp til hennes og Linn-Charlottes arbeid i Greytown. Det er store behov som er forsterket gjennom pandemien.

Vi ønsker alle ei fin førjulstid og ei velsigna jul tross alt. Frelserens komme mister ikke betydning om vi må begrense oss litt. Hold avstand, følg reglene, men ikke isoler deg. Alle har lov til å være sammen med noen, men vi må begrense antallet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>